Sig App | Webmail
e-HealthCare | Facebook | LinkedIn
 • Shendeti
 • Shendeti ne udhetim
 • Automjeti
 • CallCenter
 • Pronat
Shendeti1 Shendeti ne udhetim2 Automjeti3 CallCenter4 Pronat5 40 VJET6
Carousel HTML5 by WOWSlider.com v4.8

“ Tek ne mund të mbështeteni gjithmonë, Sepse ne kujdesemi për ju„

 • KALKULIMI I POLICËS SË SIGURIMIT - TPL

  Klasifikimi i Automjetit:
  Shënimet teknike:
  Cmimi i polices
  Neto:
  Tvsh:
  Total:

  Sqarim rreth kalkulimit TPL »
 • Sigurimi i Automjeteve

  Kotraktoni sigurimin e detyrueshëm të autopërgjegjës-isë me të cilin janë të mbuluara dëmet që Ju ia shkaktoni palës së tretë.

 • Sigurimi i Pronës

  Prona juaj është një investim i madh. Mbrojtja e këtij investimi nuk duhet të jetë një sfidë e madhe dhe brengosëse. KS" Kosova e Re" ju mundeson..

 • Sigurimi Shëndetësor

  Në sigurimin e personave nga aksidenti personal, përfshihen sigurimet vullnetare gjatë kryerjes së profesionit të rregullt dhe jashtë tij si dhe..